Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Network Appliance gebruikt beveiliging Legato Systems

Datum nieuwsfeit: 24-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht
Network Appliance neemt Legato Systems' oplossing voor gegevensbeveiliging in gebruik

Hoofddorp, november 2000 - - Legato Systems Inc., leider op de enterprise storage management softwaremarkt, levert Legato NetWorker 6.0.1 met ondersteuning van het Network Data Management Protocol (NDMP) voor de NetApp-Filers van Network Appliance. De organisaties hebben een test- en certificeringstraject ingezet om gezamenlijk de kwaliteit en performance van hun gecombineerde producten en diensten te optimaliseren. Ze bieden eveneens technische ondersteuning, coördinatie en calamiteitenprocedures.

Legato NetWorker ondersteunt de door de NetApp-Filer ondersteunde opslagapparatuur. Het ondersteunt backup/restore van aan de NetApp-Filer verbonden tape library of tape drive. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie