Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht

Datum nieuwsfeit: 24-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 24-11-2000 Persberichten politie district Maastricht vrijdag 24 november 2000 (JvK)

Maastricht, inbraken Afgelopen nacht werd ingebroken in een woning aan de Koninksemstraat in de nieuwbouwwijk De Hazendans. Een deur werd geforceerd om binnen te komen. De betreffende woning werd gisteren pas opgeleverd en overgedragen aan de kersverse eigenaar. Uit de woning werd de CV-ketel gestolen.

In de loop van donderdagavond werd ingebroken in een woning aan de Tichelstraat in de wijk Pottenberg. De achterdeur werd geforceerd om binnen te komen. De hele woning werd doorzocht. Ontvreemd werd een televisie, videorecorder, computer en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie