Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Management Share converteert lening en preferente aandelen

Datum nieuwsfeit: 24-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Management Share converteert lening en preferente aandelen

Amsterdam, 24 november 2000 - Vooruitlopend op en in het kader van de voorgenomen fusie met SRC Caledon Business Technologies BV heeft Management Share NV per heden een converteerbare achtergestelde obligatielening groot NLG 2.000.000 geconverteerd in 296.238 gewone aandelen Management Share. Tevens heeft Management Share overeenstemming bereikt met de houders van de converteerbare cumulatief preferente aandelen (CCPA's) om vóór 1 januari 2001 te komen tot conversie van deze CCPA's in 731.903 gewone aandelen Management Share.

Na conversie van zowel de achtergestelde lening als de CCPA's bestaat het geplaatste aandelenkapitaal van Management Share ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie