Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom / 09.35 uur

Datum nieuwsfeit: 24-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 24-11-2000

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom / 09.35 uur
Veilig door de Lopikerwaard

NIEUWEGEIN In het kader van het project Veilig door de Lopikerwaard zijn donderdag meerdere gordelcontroles gehouden. Aan de Batauweg werden acht bestuurders staande gehouden, aan de Graaf Florisweg waren dat er 13 en aan de Symfonielaan werden twee bestuurders staande gehouden.

Botsing bromfietsers

NIEUWEGEIN Aan de Houtenseweg zijn donderdagochtend twee 17-jarige bromfietsers met elkaar in botsing gekomen. Beiden reden over de parallelweg en bij het passeren kwamen de sturen met elkaar in aanraking.

Een van de bestuurders, een inwoonster van Benschop liep als gevolg van de botsing letsel op aan haar hand en pols. De andere bromfietser, afkomstig uit Houten, liep geen verwondingen op.

Verlichtingscontrole

NIEUWEGEIN Aan de Noorderveldweg in Nieuwegein is donderdagochtend gecontroleerd op fietsen zonder verlichting. In totaal werden twee bekeuringen uitgeschreven voor het niet voeren van een voor- en achterlicht.

Ook aan de Achtersloot is s ochtends gecontroleerd. Hier werden acht bekeuringen uitgeschreven.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie