Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

F&G boek: 'Praktijkvoorbeelden van Business Engineering'

Datum nieuwsfeit: 24-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Nieuwe publicatie van F&G: 'Voor de verandering;
Praktijkvoorbeelden van Business Engineering'

Amersfoort, november 2000 - - F&G Publishing introduceert het boek 'Voor de verandering; Praktijkvoorbeelden van Business Engineering'. Franklin Willemstein en Jaap van Zetten laten in hun boek diverse wetenschappers, ervaringsdeskundigen en prominenten aan het woord over hun ervaringen met een ingrijpend veranderingsproces.

Van Zetten: "Van topmanagers wordt verwacht dat zij in hun organisatie werkelijke veranderingen initiëren en leiden; hun adviseurs helpen hen daarbij. Wij verwachten van onze medewerkers dat zij volop meedoen. Als je midden in een veranderingsproces zit, heb je niet altijd het overzicht. In dit boek vertellen prominenten binnen organisaties als IBM, Interpolis, Gemeente Tilburg en Arbo Unie in alle openheid over hun ervaringen met een ingrijpend veranderingsproces."

"Managers en hun adviseurs kunnen zich hierdoor laten inspireren en leren van de successen, maar ook van gemaakte fouten", voegt Willemstein toe.

Over de auteurs
Franklin G. Willemstein heeft ruime internationale ervaring in de automatiseringsbranche. Hij legt zich momenteel toe op Commercieel Economisch advies. Zijn specialisatie is organisatie- en procesmanagement op het gebied van marketing en sales. Franklin is lid van de Associatie Business Engineers. Mr. Jaap J. van Zetten werkt op interimbasis als project- en procesmanager, gericht op zowel de interne organisatie, werkprocessen en medewerkers als de bedrijfsomgeving bij ontwikkeling en realisatie. Samen met zijn partner coacht en adviseert hij managers en teams bij het doelzoeken en richting geven in ontwikkelingsprocessen. Jaap maakt deel uit van de redactie van Business Consultant en is bestuurslid van de Associatie Business Engineers.

'Voor de verandering; Praktijkvoorbeelden van Business Engineering' is voor Æ' 129,- te verkrijgen via boekhandel of F&G Publishing (ISBN 90.75432.21.6).

F&G Publishing, Van Hogendorplaan 8, Postbus 1633, 3800 BP, Amersfoort. Tel.: 033-4224085, fax: 033-4224088, e-mail: (info@fngpubli.com) of website: www.fngpubli.com.

F&G Publishing
F&G Publishing maakt onderdeel uit van Koninklijke Boom Uitgevers en geeft (hand)boeken, vaktijdschriften, nieuwsbrieven en interactieve media uit. Dit doet zij op de volgende gebieden: customer contact (call centers en CRM) en ICT (documentmanagement en kennismanagement). Tevens organiseert zij op deze vakgebieden congressen, workshops en masterclasses. Bekende titels: VIP vakblad voor documentmanagement, KM vakblad over kennismanagement, Call Center Magazine, CustomerBase en Business Consultant. Enkele evenementen: Nationaal Call Center Congres, CustomerBase Jaarcongres, Congres over kennismanagement en de VIP Businessclub. Ten slotte heeft F&G Publishing naast haar eigen website, www.fngpubli.com, twee internetplatforms binnen specifieke vakgebieden:
www.callcenterplaza.com en www.viponline.nl.
Voor redactionele informatie of een recensie-exemplaar: PB2000
Influx PR, Marald Brons, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Telefoon: 055-3663034, fax: 055-3602661

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie