Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeentelijke onderscheiding uitgereikt in Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 24-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Amsterdam

|
Persberichten
|
Gemeentelijke onderscheiding uitgereikt

Gemeentelijke onderscheiding uitgereikt

Op woensdag 22 november heeft de heer R. Grondel, wethouder Welzijn, het Ereteken van Verdienste uitgereikt aan de heer B. Poort, omdat hij al 35 jaar met 'ziel en zaligheid' bestuursfuncties bekleedt bij de Speeltuinvereniging Oosterspeeltuin.

De Oosterspeeltuin viert dit jaar zijn 100-jarig bestaan. De heer Poort begon als medewerker, werd commissaris en heeft vervolgens diverse bestuursfuncties bekleed en meer clubs binnen zijn vereniging geleid. Daarnaast is hij al sinds de oprichting van de Verenigde Kinder- en Speeltuinverenigingen Binnenstad Amsterdam, de VKSBA, namens de Oosterspeeltuin bestuurslid van deze koepelorganisatie. De Oosterspeeltuin wordt helaas in zijn bestaan bedreigd door het gebrek aan kaderleden. Reden temeer om de heer Poort te eren voor al het werk dat hij heeft verricht.

Amsterdam, 23 november 2000

Pb-107 Cynthia Hendriks 5522252

^


-

© gemeente Amsterdam - 24-11-2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie