Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Veiligheidsnetwerk in Zwijndrecht tegen huiselijk geweld

Datum nieuwsfeit: 24-11-2000
Bron: Gemeente Zwijndrecht
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zwijndrecht

Samen sterk met veiligheidsnetwerk huiselijk geweld

Het laatste puzzelstukje is toegevoegd aan het Veiligheidsnetwerk Huiselijk Geweld. Na enige tijd van inwerking en voorbereiding presenteerde zich, maandag 20 november, de coördinator van het Veiligheidsnetwerk Huiselijk Geweld. Dit gebeurde tijdens een persconferentie die plaatsvond in het gemeentehuis. Het Veiligheidsnetwerk is in het leven geroepen om geweld in huis terug te dringen. Huiselijk geweld wordt gezien als een maatschappelijk probleem dat alleen door samenwerking kan worden opgelost. Huiselijk geweld raakt ons namelijk allemaal!

Huiselijk geweld is geweld dat door iemand uit huiselijke kring (gezin, familie, huisvrienden, partners en ex-partners) ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie