Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Feestelijk open huis informatiecentrum Meerhoven

Datum nieuwsfeit: 25-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Eindhoven

Persbericht: 14 november 2000

zaterdag 25 november

Feestelijk open huis Informatiecentrum Meerhoven

Op zaterdag 25 november a.s. wordt op feestelijke wijze het nieuwe Informatie-centrum Meerhoven geopend. Van 12.00 - 16.00 uur kunnen alle belangstellenden voor het eerst terecht in het informatiecentrum aan het Zandkasteel 43 in Meerhoven.

In het Informatiecentrum is naast algemene formatie over Meerhoven ook informatie verkrijgbaar van de diverse participanten. Zo geven de projectontwikkelaars en woningbouwverenigingen een overzicht van hun activiteiten. Ook heeft de mobiliteitswinkel een plek in het infocentrum waar bewoners terechtkunnen met al hun vragen over mobiliteit. Verder is het Stadsdeelkantoor Strijp vertegenwoordigd in het infocentrum, is er informatie over het HOV en de pionierskaart, geven de Energie Combinatie Meerhoven (ECM) en de Waterleidingmaatschappij Oost-Brabant (WOB) informatie over de nutsvoorzieningen en stelt de stadsarcheoloog enkele zaken tentoon. Tenslotte is op een grote maquette te zien hoe de wijk er in de toekomst uit zal zien.

Feestelijk open huis
Tijdens het open huis op zaterdag 25 november van 12.00 - 16.00 uur staat bij het voormalige luchthavengebouw een partytent waar bezoekers een glaasje kunnen drinken, en waar behalve muziek en ander amusement ook volop vermaak is voor de kinderen zoals een springkussen, een ballonnenclown, een schminkstand etc. Daarnaast zal door de mobiliteitswinkel een vijftal moderne stepjes worden verloot.

Het Meerhoven-informatiecentrum is gevestigd in het voormalige luchthavengebouw. De afgelopen maanden is dit historische gebouw volledig gerestaureerd en zoveel mogelijk in de oorspronkelijke staat teruggebracht.

Het informatiecentrum is vanaf 25 november geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 14.00-18.00 uur. Vanaf 3 februari 2001 is het informatiecentrum ook geopend op zaterdag en zondag van 12.00 - 16.00 uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie