Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inhoud vakblad uitvaart

Datum nieuwsfeit: 25-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Zaterdag 25 november verschijnt het nieuwe nummer van Uitvaart. Onafhankelijk vakblad voor het uitvaartwezen. Thema: kosten en baten

NIEUWS
Kerkhof Sloterdijk in campagne KRO; psychisch-spirituele ervaringen rond het overlijden; Teleac/NOT over startende uitvaartondernemers; waden en babymandjes bij Terra Nova; huiver bij inventarisatie NSB-graven; Associatie Kennemerland weer verkocht?; gemiddelde uitvaartkosten; Uitvaart top-50.
Nieuws België: Winnaars Funeral Awards

AMERIKAANSE REUZEN WANKELEN
Het grote geld in uitvaartzaken wordt in de VS verdiend. Het gaat echter niet goed met de uitvaartmultinationals als SCI, Loewen en Stewart. De ambities zijn bijgesteld: snijden in de kosten, geen overnames meer, eerst intern ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie