Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Minister Brinkhorst (LNV) op werkbezoek naar Japan

Datum nieuwsfeit: 25-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij

Minister brinkhorst op werkbezoek Japan

26 oktober 2000 - Minister Brinkhorst van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij gaat op werkbezoek naar Japan aan het hoofd van een handelsmissie. Het bezoek vindt plaats van 25 november tot en met 30 november en is bedoeld om de bilaterale samenwerking te versterken. Tijdens het werkbezoek wordt aandacht geschonken aan onder meer WTO-onderwerpen, non-trade issues, biotechnologie en voedselveiligheid.

Het programma in Tokio bevat een aantal formele en informele bezoeken aan onder andere de Japanse Minister van Landbouw, Bosbouw en Visserij, de minister van Gezondheid en Welzijn, de minister van Buitenlandse Zaken en een door de Productschappen van Vee, Vlees en Eieren georganiseerde Relatiebijeenkomst, die de Minister gaat openen.

Het bezoek van minister Brinkhorst staat ook in het teken van de afsluiting van de viering van de 400-jarige betrekkingen tussen Japan en Nederland.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie