Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Home Cinema-show in Oisterwijk

Datum nieuwsfeit: 26-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

BIOSCOOP IN OISTERWIJK

Op zondag 26 November van 10.00-17.00 organiseert
De Opera in Oisterwijk een spectaculaire Home Cinema-show.

De Opera audio&design geldt in Nederland als
dé specialist in Home Cinema-systemen. Als uitgangspunt voor een goed systeem staat compromisloze beleving van beeld&geluid voorop. Door het selecteren van goede componenten is dit óók te realiseren in een betaalbare prijsklasse. Daarnaast is De Opera gespecialiseerd in de realisatie van geavanceerde Home Cinema ruimtes. Hierbij bestaat de mogelijkheid om deze ruimtes, of de gehele woning, te automatiseren.

Op de show presenteert De Opera in vier
luisterruimtes Home Cinema-systemen van diverse samenstellingen en prijsklassen. De beeldweergave wordt verzorgd door: breedbeeld televisie, plasma display en projectoren. In de kleinste ruimte staat de THOMSON Scenium breedbeeld televisie met de THOMSON Surround receiver en een TANNOY luidsprekersysteem. Het platste beeldscherm, de PIONEER 50" plasma, wordt gepresenteerd met een ROTEL receiver en M&K-THX luidsprekersysteem in een andere ruimte. De DAVIS DLP-projector en de ROTEL voor-/eindversterker met het TOTEM acoustic 5.1-luidsprekersysteem op een scherm van twee meter breed in de derde Home Cinema. Het 'state of the art' systeem wordt gepresenteerd in de 'Dedicated Home Cinema' ruimte van De Opera. Hier zal het beeld geprojecteerd worden op een scherm van drie meter breed door de DAVIS Cinema Ten DLP-projector. De imponerende geluidsweergave wordt gerealiseerd door het 7.1-THX luidsprekersysteem van M&K op de nieuwste 7.1-THX versterker van PIONEER.

Informatie over de show is terug te vinden op de
website van De Opera: href="http://www.deopera.com/homecinemashow.htm">www.deopera.com/homecinemashow.htm

Datum: 13-11-2000 Afzender: J.Troost De Opera
audio&design

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie