Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Normaal en Henk Westbroek bij BNN live

Datum nieuwsfeit: 26-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Hilversum, 16 november 2000

NORMAAL EN HENK WESTBROEK BIJ BNN LIVE

Zondag 26 november van 14.00 tot 17.00 uur zijn Normaal en Henk Westbroek te gast in het 3FM programma BNN Live. Exclusief voor BNN zullen zij verspreid over het programma een aantal optredens geven rechtstreeks vanuit Café De Zwarte Ruiter in Den Haag. Luisteraars kunnen deze uitzending gratis bijwonen.

Tijdens het programma BNN Live praat presentator Jeroen Kijk in de Vegte met de leden van de band Normaal. De band bestaat namelijk 25 jaar en trekt op dit moment door het land met een theatertour. Ook hun nieuwe CD 'Effe Zitten' heeft dezelfde ingetogen sfeer. Naast Normaal is ook zanger en presentator Henk Westbroek te gast met zijn nieuwe single 'Als je weer verliefd wordt'.

Daarnaast vinden van 12.00 tot 14.00 uur in een aparte ruimte van Café De Zwarte Ruiter in Den Haag de verkiezingen plaats voor het rayon Zuid Holland/Zeeland. BNN is een omroepvereniging met zo'n 118.000 leden. De leden worden vertegenwoordigd door 18 rayonbestuurders verdeeld over zes rayons in Nederland. De rayonbestuurder is de belangrijkste spil tussen leden en het Algemeen Bestuur van BNN. De voorselectie van de kandidaten is al geweest in het BNN pand in Hilversum. Nu is de tijd aangebroken om officieel te gaan stemmen. Alle BNN leden uit het rayon Zuid Holland/Zeeland zijn welkom hierbij aanwezig te zijn om hun stem uit te brengen op een rayonbestuurder.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie