Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Commissievergadering ABZ gemeente Maassluis

Datum nieuwsfeit: 27-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Maassluis
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Maassluis

21-11-2000

Commissie ABZ vergadering op 27 november

Op maandag 27 november is er een openbare vergadering van de commissie Algemene - en Bestuurszaken. De vergadering wordt gehouden in de Buyszaal en begint om 20.00 uur.
Op de agenda van deze vergadering staan onder andere de volgende onderwerpen

Verbouwing in het stadhuis
Het college stemt in met de verbouwing van de afdeling Sociale Zaken en Werkgelegenheid op de begane grond van het stadhuis en stelt de gemeenteraad in zijn vergadering van 12 december 2000 voor een krediet beschikbaar te stellen van f 1.336.910,-- voor de realisatie van dit renovatieplan

Nota Prostitutiebeleid
Op 15 augustus 2000 heeft het college de conceptnota Maassluis Prostitutiebeleid vastgesteld. Hierna is van 4 september tot en met 10 oktober 2000 een lichte inspraakprocedure gehouden. Deze inspraakprocedure heeft slechts één schriftelijke reactie opgeleverd, die echter geen aanleiding gaf de inhoud van de nota te wijzigen. Bij de definitieve nota zijn drie bijlagen gevoegd, te weten het gewijzigde hoofdstuk 3 van de Algemene Plaatselijke Verordening, nadere regels en een handhavingsarrangement. Burgemeester en wethouders stellen de gemeenteraad voor in te stemmen met de Nota Maassluis Prostitutiebeleid, alsmede de gewijzigde APV vast te stellen.

Districtsjaarplan 2001
Onder regie van de politie is het districtsjaarplan 2001 voor het district Waterweg van de politieregio Rotterdam Rijnmond opgesteld. Het college stemt in met het concept districtsjaarplan en legt dit voor aan de commissie ABZ. Eventuele op- en aanmerkingen van de commissie zullen worden meegenomen naar het Bestuurlijk Justitieel Overleg waarin het districtsjaarplan wordt vastgesteld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie