Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Extra commissievergaderingen gemeente Capelle a/d IJssel

Datum nieuwsfeit: 27-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Capelle a/d IJssel

Extra commissievergaderingen

Tevens vindt er een gecombineerde vergadering van de commissie voor Verkeer en Beheer en de commissie voor Financiën, Sport, Cultuur en Grondzaken plaats.

Spreekrecht
Het spreekrecht biedt u de mogelijkheid voorafgaand aan de vergadering de commissie toe te spreken. Wilt u spreken over onderwerpen die op de agenda van de vergadering staan, dan moet u dat melden aan de voorzitter van de commissie. Dit kan tot 12.00 uur op de dag van de vergadering. U kunt dit mondeling doen via het Informatiecentrum, telefoon: 284 84 84. Of schriftelijk. Het postadres is: De burgemeester van Capelle aan den IJssel, t.a.v. het hoofd Facilitaire Diensten, Postbus 70, 2900 AB Capelle aan den IJssel. U kunt uw brief ook afgeven bij de receptie van het gemeentehuis.

De commissie voor Bestuurszaken vergadert maandag 27 november 2000, aanvang 20.00 uur.
Voorzitter burgemeester J.J. van Doorne.

Op de agenda staat onder andere:
 Advies inzake voorontwerp van Wet dualisering gemeenten.

De commissie voor Sociale Zaken, Milieu en Volksgezondheid vergadert dinsdag 28 november 2000, aanvang 20.00 uur. Voorzitter wethouder R.P. Binnendijk.

Op de agenda staat onder andere:
 Beleidsverslag ABW IOAW IOAZ 1999;
 Beleidsplan ABW IOAW IOAZ 2001.

Gecombineerde commissie voor Verkeer en Beheer en commissie voor Financiën, Sport, Cultuur en Grondzaken vergadert woensdag 29 november 2000, aanvang 19.00 uur. Voorzitters wethouder P.F.J. van den Eijnden en wethouder J. Tammel.

Op de agenda staat onder andere:
 Programma van eisen Dorpsstraat 164.

De commissie voor Verkeer en Beheer vergadert woensdag 29 november 2000, aanvang 20.00 uur. Voorzitter wethouder P.F.J. van den Eijnden.

Op de agenda staat onder andere:
 Verdubbeling Hoofdweg;
 Kwaliteitsdiscussie openbare ruimte.

De commissie voor Financiën, Sport, Cultuur en Grondzaken vergadert woensdag 29 november 2000, aanvang 20.00 uur. Voorzitter wethouder J. Tammel.

Op de agenda staat onder andere:
 Presentatie realisatie 400 meter kunstijsbaan;  Presentatie stand van zaken herontwikkeling De Blinkert;  Presentatie huisvuilinzameling door AVR/MAC waarbij het accent ligt op
mogelijk nieuw beleid.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie