Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatieavond Kamerlingh Onnes Laboratorium Leiden

Datum nieuwsfeit: 27-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Leiden
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

Informatieavond Kamerlingh Onnes Laboratorium

BOUWEN EN WONEN - De sanering van het Kamerlingh Onnes Laboratorium is het onderwerp van een informatieavond op maandag 27 november. Vanaf 19.30 uur zijn geïnteresseerden welkom in het Stadsbouwhuis aan de Langegracht 72, om te worden geïnformeerd over het plan en de veiligheidsmaatregelen. Belangstellenden kunnen zich opgeven bij de dienst Bouwen en Wonen (071-5165711, fax 071-5165715 of e-mail (bowo.communicatie@hetnet.nl)).
De avond moet onduidelijkheden bij omwonenden wegnemen over de uitkomsten van het bodemonderzoek, het saneringsplan en de saneringsmethoden. In een bewonersbrief stelde de gemeente de omwonenden al eerder op de hoogte van de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd voordat het pand gedeeltelijk wordt gesloopt. Een gedeeltelijke sloop en een verbouwing zijn nodig om in de toekomst de Leidse Rechtskundige Faculteit in het pand te kunnen vestigen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie