Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

IDFA programma DOCS ONLINE in Paradiso

Datum nieuwsfeit: 27-11-2000
Bron: International Documentary Filmfestival Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten
International Documentary Filmfestival Amsterdam

DOCS ONLINE

IDFA 2000 presenteert een nieuw programma - getiteld DOCS ONLINE Hierin wordt aandacht besteed aan de creatieve documentaire in de context van nieuwe media. Tijdens drie avonden presenteren nationale en internationale makers hun 'nieuwe documentaires', gevolgd door discussie. Daarnaast kan het publiek op de speciale DOCS ONLINE-website het geselecteerde overzicht van programma's bekijken.

De discussies zijn gecentreerd rond de volgende thema's: convergentie (tussen internet en broadcast media), nieuwe 'content' en nieuwe beeldtaal. Deze thema's komen aan de orde aan de hand van vragen als: Leiden nieuwe media tot innovatieve documentaireformats? Wat betekent ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie