Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

WebMethods Packaged Integrations beschikbaar

Datum nieuwsfeit: 27-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

webMethods Packaged Integrations versnellen implementatie van zakelijke processen tot 80 procent

Nu beschikbaar: kant-en-klare softwareoplossingen voor automatisering van zakelijke processen die verschillende applicaties omspannen

Hilversum, 27 november 2000 - webMethods (Nasdaq: WEBM), toonaangevend aanbieder van business-to-business integratie (B2Bi)-oplossingen, maakt bekend dat haar product webMethods Packaged Integrations vanaf vandaag beschikbaar is. webMethods Packaged Integrations zijn kant-en-klare softwareoplossingen waarmee wereldwijde top-2000-bedrijven in staat zijn om veel voorkomende zakelijke processen die verschillende applicaties omspannen, snel te automatiseren. Vergeleken met traditionele implementaties maken deze uiterst flexibele oplossingen het mogelijk om het implementatieproces met wel 80 procent te versnellen en de implementatiekosten met maximaal 70 procent te reduceren. Dit resulteert bij klanten in een sneller rendement op hun investeringen.

Grote ondernemingen bezitten meestal een aantal 'enterprise toepassingen' die bepaalde aspecten van hun bedrijfsvoering beheren, zoals sales force automation, klantenservice en Enterprise Resource Planning (ERP). Echter, zakelijke processen komen niet in isolatie voor, maar omspannen vaak verschillende toepassingen. Bijvoorbeeld: informatie die begint als een offerte wordt daarna vaak een verkooporder, en maakt vervolgens deel uit van een boekhoudkundig of order fulfillment-proces. Verschillende delen van het bedrijf kunnen real-time toegang nodig hebben tot de meest recente informatie. webMethods Packaged Integrations zijn 'prefab'-oplossingen die een snelle integratie van zakelijke processen tussen de belangrijkste zakelijke applicaties mogelijk maken.

"Integratie is niet alleen de eerste prioriteit, maar ook een uitdaging voor veel bedrijven. Zij moeten snel en gemakkelijk verschillende IT-systemen en zakelijke processen kunnen integreren, zonder dat daarvoor langdurig maatwerk programmeerwerk voor nodig is," zegt Kimberly Trudel, vice president Product Development, Industry Products, bij webMethods. "Omdat webMethods Packaged Integrations ontworpen zijn voor een snelle implementatie en omdat ze boven op een compleet integratieplatform gebouwd zijn, kunnen we onze klanten snel een kant-en-klare oplossing bieden. Het resultaat voor onze klanten is een betere planning in de distributieketen, een snellere time-to-market en een hoog rendement op hun investering."

"De vraag naar integratietechnologieën neemt toe nu veel bedrijven applicatie-integratie toepassen als integraal onderdeel van hun informatiearchitectuur. Ze gebruiken de integratieplatforms ook om extern gerichte netwerken van samenwerkende partners te bouwen," zegt Jon Derome, senior analyst BtoB Commerce and Applications, van The Yankee Group. "Het belangrijkste obstakel bij zowel interne als externe integratie is de Integrations-benadering helpt deze complexiteit te verminderen."

webMethods Packaged Integrations

De eerste fase van webMethods Packaged Integrations is gericht op Supply Chain Management. Wanneer het samen met webMethods Enterprise wordt gebruikt, bevat de huidige release voorverpakte oplossingen die de zakelijke processen voor ordermanagement, service en support en synchronisatie van data integreren. Toepassingen die in deze release worden ondersteund zijn onder meer SAP R/3, J.D. Edwards OneWorld, Oracle Applications en Clarify. Voorts zijn webMethods Packaged Integrations gebouwd op een verfijnde integratie-infrastructuur die een aantal krachtige mogelijkheden bevat voor het aanpassen en uitbreiden van de oplossing om aan specifieke wensen van klanten te voldoen. In toekomstige releases zal webMethods nieuwe Packaged Integrations introduceren die gericht zijn op bedrijfstakken zoals telecommunicatie, financiële dienstverlening en andere verticale industrieën. Daarnaast zal webMethods ondersteuning toevoegen voor andere vooraanstaande ERP-, CRM- en Supply Chain Management-toepassingen.

Klanten die webMethods Packaged Integrations gebruiken profiteren van:


* Sneller en hoger rendement op hun investering. webMethods Packaged Integrations versnellen niet alleen de implementatie van e-business strategieën, ze verminderen ook de kosten daarvan en beschermen bestaande investeringen in mensen, systemen en informatie. Vergeleken met traditionele implementaties kunnen webMethods Packaged Integrations een besparing opleveren van wel 80 procent op de ontwikkeltijd en wel 70 procent op de implementatiekosten. Dit resulteert in een veel sneller en hoger rendement op de investering.


* Brede ondersteuning voor toepassingen en zakelijke processen. webMethods Packaged Integrations ondersteunen diverse standaardtoepassingen voor front- en back-end processen in verschillende industrieën. Het Packaged Integrations-product kan ook uitgebreid worden om toepassingen te ondersteunen die specifiek gericht zijn op telecommunicatie, fabricage en andere verticale branches.


* Eenvoudig op maat te maken product. Door gebruik te maken van webMethods Business Integrator, een grafische tool voor procesmodellering, kunnen bedrijven de standaard integraties snel en eenvoudig op maat maken en uitbreiden, zodat ze aan de specifieke eisen die hun organisatie stelt voldoen.

Als aanbieder van diensten op het gebied van geïntegreerde zakelijke processen voor de hightech-industrie, heeft AristaSoft een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van webMethods Packaged Integrations. Behalve met hun expertise van de industrie, heeft AristaSoft met haar kennis van relevante enterprise-toepassingen bijgedragen aan het product. Het bedrijf was eveneens webMethods' eerste beta-klant en realiseerde zich onmiddellijk welke toegevoegde waarde webMethods Packaged Integrations kunnen bieden.

"De sleutel tot snelle, efficiënte en flexibele Supply Chain Management is het werken met real-time informatie die op ieder willekeurig moment de vraag en het aanbod accuraat weergeeft," zegt Drew Hoffman, bestuursvoorzitter en CEO van AristaSoft. "Wanneer wereldwijde top-2000-bedrijven systemen voor hun distributieketen implementeren, willen ze niet hoeven kiezen tussen best-of-breed en geïntegreerde systemen - ze hebben allebei nodig. webMethods Packaged Integrations bieden kant-en-klare integratieoplossingen die de best-of-breed systemen verenigen, en daardoor klanten in staat stellen om hun oplossing in de hele onderneming toe te passen."
Over webMethods

webMethods (Nasdaq: WEBM) is een toonaangevende leverancier van softwareoplossingen voor business-to-business integratie (B2Bi). Als het enige bedrijf dat zowel via Internet als in de gehele 'extended enterprise' naadloze B2Bi kan leveren, biedt webMethods aan wereldwijde top-2000-bedrijven en aan B2B-marktplaatsen een complete, end-to-end oplossing voor het integreren van klanten, leveranciers en partners tot een real-time handelsnetwerk en het verbeteren van de interne operationele efficiëntie. De productreeks van webMethods stelt bedrijven in staat om nieuwe bronnen van inkomsten te genereren, de banden met klanten te verstevigen, inefficiënties in de distributieketen substantieel te verminderen en de interne zakelijke processen te stroomlijnen.

webMethods is in 1996 opgericht en heeft haar hoofdkantoor in Fairfax, Virginia. Het bedrijf heeft vestigingen in de Verenigde Staten, Europa en Azië. De belangrijkste verticale markten voor webMethods zijn chemie, financiële dienstverlening, hightech fabricage en telecommunicatie. Het bedrijf bedient wereldwijd meer dan 500 klanten van wereldwijde top-2000-bedrijven zoals Citibank, Dell, Eastman Chemical Company, Fidelity Investments, Grainger, Motorola en Starbucks tot belangrijke B2B-marktplaatsen zoals ChemConnect,
e-STEEL en Ventro. Strategische partners van webMethods zijn onder andere Ariba, Commerce One, Deloitte Consulting, EDS, i2 Technologies, J.D. Edwards, KPMG, Microsoft, Oracle, SAP AG en Siebel. Meer informatie over het bedrijf is beschikbaar op www.webmethods.com

Voor meer informatie:

webMethods, Jill Latta, marketing director EMEA,
telefoon: +31 (0)35 646 2627, e-mail: (jlatta@webmethods.com)

Footprint Marketing, Annemieke van Herk, public relations, telefoon: +31 (0)20 417 71 77, e-mail: (annemieke@footprint.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...

Marcella Smeele biedt frisse kijk op muziek marketing
Marcella Smeele, een fris nieuw gezicht in de muziekwereld, lanceert na een uitverkochte eerste ronde dit najaar 8 masterclasses speciaal...

Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem
Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem GOeTEBORG, Zweden-(BUSINESS WIRE)- Medisch Spectrum Twente (MST), het nieuwe 670 bedden tellende ziekenhuis in...

Senioren krijgen valpreventie aan huis
Beweegcoach Steven Schildmeijer geeft ouderen in de regio Haaglanden wekelijks les in valpreventie aan huis. Dit om op een laagdrempelige...

Reisgids van alle 7.500 Nederlandse plaatsen nu in één app
Reisgidsen over Nederland gaan altijd over de bekende 2.500 steden en dorpen. Maar ons land heeft nóg 5.000 woonplaatsen, die...

Grote verschillen in Europese premies autoverzekeringen
Premies van autoverzekeringen blijven stijgen. Soms zelfs met 20 procent. Klachteninstituut Kifid vindt dit te ver gaan. Het instituut pleit...

Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren
Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren KYOTO, Japan & CAEN, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- Murata Manufacturing Co., Ltd. (TOKYO:6981) (ISIN:JP3914400001)...

Geelvinck Festival: fortepiano’s met karakter – muziek met een verhaal
De 6e editie van het Geelvinck Fortepiano Festival is met ruim 45 kamermuziekconcerten van barok tot nieuwe composities internationaal het...

Erik Akerboom, Hoofd Nederlandse Politie, geeft keynote op HostingCon
Penton’s HostingCon maakt bekend dat de hoofdcommissaris van de Nederlandse politie, de heer Erik Akerboom, op 12 oktober keynote spreker...