Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

CCW en WRQ verstevigen samenwerking

Datum nieuwsfeit: 27-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

CCW en WRQ verstevigen samenwerking

Den Haag, 27 november 2000 - Computercentrum Waterbedrijven (CCW), dé IT-leverancier voor bedrijven in de waterketen, heeft tijdens haar recente aandeelhoudersvergadering haar vertrouwen in de verdere samenwerking met WRQ bevestigd. Om de samenwerking verder te verstevigen werken WRQ en CCW aan een nieuwe Process Integration-overeenkomst waarin de toekomstige ontwikkelingen van de CCW-producten met WRQ-technologie worden vastgelegd.

In 1997 koos CCW voor de software van SuperNova als platform voor een aantal belangrijke nieuwe applicaties voor haar klanten. E. Groot, Manager Marketing & Sales bij CCW: "We hebben SuperNova met name gekozen vanwege het ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie