Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel

Datum nieuwsfeit: 27-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 27-11-2000 Persbericht district Aa & Dommel

WAPEN AANGETROFFEN, Vught

Bij een controle van een auto op de Kievitstraat in Vught zondagmiddag werd, bij de bestuurder een 46-jarige man uit Vught, een geladen vuurwapen aangetroffen. De man werd aangehouden en het wapen werd in beslag genomen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

INBRAAK WONING, Middelrode

Zondagavond is ingebroken in een woning aan de Emmastraat in Middelrode. Een deur van de woning werd opengebroken. Een computer en geld werden onder andere gestolen.

INBRAAK WONING, Vught

In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een woning aan de Boslaan in Vught. Men wist de woning binnen te dringen door een achterdeur. Enkele kunstvoorwerpen en sieraden werden gestolen.

SNELHEIDSCONTROLE, Vught

Maandagochtend is snelheidscontrole gehouden op de Loonsebaan in Vught. Op deze weg waar 50 km/u gereden mag worden, werden 195 voertuigen gecontroleerd. Hiervan reden er 61 te hard. De hoogst gemeten snelheid was 80 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie