Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Friesland

Datum nieuwsfeit: 27-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Friesland: Fryslân 27-11-2000
Politieberichten van 27 november (07.00 - 13.00 uur)

Noardburgum: mishandeling
Van zaterdag op zondag werd in een bardancing aan de Rijksstraatweg onder Noardburgum een 30-jarige inwoner van Broeksterwoude aangehouden ter zake mishandeling. Zie hiervoor de politieberichten van 25/11 op 26/11. Abusievelijk werd daar vermeld dat een 20-jarige inwoner van Damwoude het slachtoffer van deze mishandeling was geworden. Dit moet zijn een 18-jarige inwoner van Jistrum. Het slachtoffer was ook niet naar het ziekenhuis gebracht maar had zich laten behandelen door de huisarts. Het slachtoffer had ruzie gekregen met de verdachte en over en weer waren er woorden gevallen, waarna men uiteindelijk met elkaar op de vuist ging. De verdachte werd in de loop van zondag weer in vrijheid gesteld.

Joure: vernielingen personenwagens
Van zaterdag op zondag werden aan een drietal auto`s, die geparkeerd stonden op Het Want vernielingen gepleegd. Van de auto`s werden de ruitenwissers omgebogen en een autoantenne vernield. Tevens was op één voorruit van een auto met tape een hakenkruis geplakt. De eigenaars van de auto`s hebben aangifte gedaan. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Leeuwarden: dealer aangehouden
Maandag omstreeks 11.00 uur is een 35-jarige inwoner van Leeuwarden aangehouden op De Tuinen. Medewerkers van het Drugs Overlast Team van de politie Midden Friesland zagen dat de verdachte aan het dealen was. Proces-verbaal is opgemaakt voor het verkopen en het in bezit hebben van cocaïne. De 2.5 gram cocaïne is in beslaggenomen.

Bureau Voorlichting & PR, telefoon 058 - 880 8272

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie