Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inburgeringscertificaten uitgereikt in Zwijndrecht

Datum nieuwsfeit: 27-11-2000
Bron: Gemeente Zwijndrecht
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zwijndrecht

Inburgeringscertificaten uitgereikt

Op 27 november zijn bij het Da Vinci college te Zwijndrecht inburgeringscertificaten uitgereikt aan de cursisten die het inburgeringsprogramma hebben afgerond. Het programma bevat Nederlandse taalles, maatschappij- & beroepenoriëntatie, maatschappelijke & trajectbegeleiding. Zij hebben hiermee voldaan aan de inburgeringsverplichtingen volgens de WIN (Wet Inburgering Nieuwkomers), die geldt voor alle nieuwkomers van buiten de Europese gemeenschap die zich voor de eerste keer in Nederland vestigen. Onder de cursisten bevonden zich veel nationaliteiten, van Turks tot Vietnamees en van Marokkaans tot Afghaans. De avond werd georganiseerd door het Bureau Integratie Nieuwkomers (BIN), dat het inburgeringstraject uitvoert voor ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie