Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht

Datum nieuwsfeit: 28-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 28-11-2000

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht, 09.30 uur
Jongen bekent vijf mishandelingen

DRIEBERGEN Het RAG team (Repressieve Aanpak Geweld) van de politie Binnesticht heeft woensdag 22 november een 16-jarige jongen uit Driebergen aangehouden op verdenking van het plegen van meerdere mishandelingen. Zo zou de jongen in de maand mei onder andere een 24-jarige Zeistenaar hebben mishandeld op kermissen in respectievelijk Doorn en Driebergen. Verder zou hij in juni van dit jaar een 44-jarige supermarktmedewerker in Driebergen hebben mishandeld. In september zou hij op de Traaij een 17-jarige jongen uit Driebergen hebben mishandeld en in oktober een 18-jarige jongen uit Doorn hebben geslagen tijdens een houseparty in Maarn.

De jongen heeft inmiddels al deze mishandelingen bekend. Vanmorgen is hij voorgeleid aan de Officier van Justitie. Naast genoemde mishandelingen wordt de jongen verdacht van diverse verkeersovertredingen en vernielingen. Ook heeft de jongen nog tien weken jeugddetentie open staan die hij in ieder geval moet uitzitten en twee geldboetes openstaan voor het rijden zonder bromfietshelm.

Het RAG team onderzoekt verder nog zijn betrokkenheid bij een aantal vernielingen.

Snelheidscontroles

MAARTENSDIJK/ZEIST Op maandag 27 november werden diverse snelheidscontroles gehouden in district Binnensticht.

Op de Tolakkerweg in Maartensdijk werd tussen 08.00-11.00 uur een snelheidscontrole gehouden. Hier werden 1701 voertuigen gemeten. In totaal reden 125 bestuurders te hard. De hoogst gemeten snelheid betrof 90 km/u waar 50 km/u maximaal is toegestaan.

In Zeist werd op de Boulevard tussen 14.00 15.00 uur een snelheidscontrole gehouden. Hier werden 870 voertuigen gemeten. In totaal reden 22 bestuurders te hard. De hoogst gemeten snelheid betrof 87 km/u waar 50 km/u maximaal is toegestaan.

Paard schopt auto

BUNNIK Op maandagmiddag 27 november is de personenauto van een 54-jarige vrouw uit Wijk bij Duurstede beschadigd toen een paard tegen haar auto trapte.

De vrouw reed op de Marsdijk toen ze paard en begeleidster langzaam passeerde. De begeleidster kon het paard niet voldoende in bedwang houden en het beest schopte met de achterbenen tegen de linkerportieren en ruit van de auto. Deze liep hierdoor flinke schade op. Niemand raakte gewond.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie