Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

UvA hoogleraarsbenoeming Dr. G.W.J. Rooijakkers

Datum nieuwsfeit: 28-11-2000
Bron: Universiteit van Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten
Universiteit van AmsterdamHoogleraarsbenoeming: Dr. G.W.J. RooijakkersDr. G.W.J. Rooijakkers (1962) is benoemd tot bijzonder hoogleraar Nederlandse etnologie aan de Faculteit der Geesteswetenschappen van de Universiteit van Amsterdam. De leerstoel is aan de universiteit gevestigd vanwege de Stichting Meertens' Externe Activiteiten. Gerard Rooijakkers studeerde Geschiedenis aan de Katholieke Universiteit Nijmegen en Volkskunde aan de Westfälische Wilhelms-Universität in Münster. Na zijn studie werkte hij voor een aantal volkenkundige musea in Nederland. In 1988 werd hij assistent-in-opleiding bij de afdeling Nieuwe geschiedenis van de Katholieke Universiteit Nijmegen. Sinds 1991 is hij werkzaam als onderzoeker op de afdeling Volkskunde ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie