Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Johnny de Mol en Niels Hoogland voor de klas

Datum nieuwsfeit: 28-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

<<...>>
P E R S B E R I C H T

Johnny de Mol en Niels Hoogland voor de klas als favoriete invalleraren

Hilversum, 22 november 2000 - Op dinsdag 28 november gaat Johnny de Mol samen met Radio 538 DJ Niels Hoogland een muziekles verzorgen op het Stedelijk Gymnasium in Arnhem. Oorspronkelijk zou deze les op 14 november gegeven worden, maar aangezien Johnny de Mol op deze dag ziek was, vindt deze les 14 dagen later plaats dan gepland.

Tijdens de actie 'jouw favoriete invalleraar' op Radio 538, is gebleken dat Johnny de Mol de favoriete bekende Nederlander is die jongeren het liefst als invaldocent zien. De 14-jarige Nivana Kornmann van het Stedelijk Gymnasium uit Arnhem is de gelukkige die de gastles van Johnny de Mol en Niels Hoogland wint.

Vanaf 12.00 uur geven Johnny en Niels muziekles op haar school aan de Statenlaan in Arnhem. Het verslag van deze les zal te beluisteren zijn op Radio 538 op woensdag 29 november tussen 19.00 en 21.00 in het programma van Niels Hoogland.

'Jouw favoriete invalleraar'
Vanaf 29 september konden bezoekers van www.radio538.nl/niels doorgeven van welke bekende Nederlander men het liefste les wilde krijgen en waarom. Pieter van den Hoogenband, Tatjana Simic, Mental Theo, Katja Schuurman, Johnny de Mol, Def Rhymz, Bas Muijs, Daan Schuurmans en Ferry Somogi behoorden tot de bekende Nederlanders die genomineerd werden om voor de klas te staan. Uit meer dan 1100 mailtjes is Johnny de Mol tot populairste invalleraar gekozen.

Van al deze stemmen had Nivana de meest originele en leukste reden bedacht waarom ze graag Johnny bij haar voor de klas wilde hebben. Ze wilde Johnny bij het schoolzwemmen wel eens in een zwembroek zien...

Radio 538
Radio 538 is in heel Nederland via de kabel te ontvangen en in de ether op de volgende frequenties: Zeeland/ Randstad en ver daar buiten: 101.2 FM, Rotterdam/ Den Haag/ Eindhoven/ Arnhem/ Nijmegen/ Utrecht en omgeving: 101.5 FM, Groningen: 89.0 FM, Friesland/ Den Helder: 93.2 FM, Zwolle en omgeving: 93.6 FM. Meer informatie is te vinden op de internetsite www.radio538.nl.

Noot voor de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie