Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vrolijke kerst voor dieren in Artis

Datum nieuwsfeit: 28-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Artis

Amsterdam, 28 november 2000

Persbericht

Een vrolijke kerst voor de dieren in Artis

In Artis willen de dieren graag het kerstfeest vieren. Alleen kunnen ze natuurlijk niet zo goed zelf hun huis versieren. Daarom roept Artis iedereen op om te komen helpen. De hele dierentuin moet in kerstsfeer
- voor de dieren !

In de drie weekeinden tussen Sinterklaas en Kerst kun je kerstversiering komen ophangen in Artis. Bijvoorbeeld in een kerstboom bij je favoriete dier. Ook moeten er 400 kerstbomen door de hele dierentuin geplaatst worden, dus neem je vader, moeder, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes mee.

Het restaurant van Artis, de twee cheetahs, is in die drie weekeinden omgetoverd tot een enorme knutselruimte. Je kunt ook daar nog kerstversiering maken.

De zondag voor kerst wordt de versierde tuin dan feestelijk geopend door de kerstman. In de kerstvakantie zelf zijn er ook allerlei leuke activiteiten te doen in Artis.

Meer informatie, vanaf Sinterklaas op www.artis.nlVoor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Ramona Pauwels, afdeling Communicatie, Artis. Tel. 020-5233534.reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie