Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

CineNova via Casema Digitale Televisie

Datum nieuwsfeit: 28-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Casema

Delft, 28 november 2000

CineNova vanaf 1 december verkrijgbaar via Casema Digitale Televisie

Vanaf 1 december is CineNova, het filmkanaal, verkrijgbaar via Casema Digitale Televisie. CineNova biedt 24 uur per dag kwaliteitsfilms in diverse genres zonder onderbrekingen en zonder reclame. Momenteel hebben al 800.000 van Casema's 1,3 miljoen abonnees de mogelijkheid om zich te abonneren op CineNova het filmkanaal.

Wanneer men een digitaal startpakket van Casema Digitale Televisie in huis heeft, kan men voor 29,95 gulden per maand genieten van het filmaanbod van CineNova. Casema Digitale Televisie is onder andere verkrijgbaar in de volgende steden; Breda, Den Haag, Delft, Utrecht. Via de website van Casema (www.casema.nl) kan men opzoeken of men een abonnement op CineNova kan nemen. Overige informatie kan men vinden via de website van CineNova (www.cinenova.tv) . Natuurlijk kan men ook gratis bellen met Casema 0800 - 8875292 of CineNova 0800 - 0766.

Casema
Het in Delft gevestigde Casema is met ruim 800 medewerkers en 1,3 miljoen huishoudens als klant, een toonaangevende Nederlandse kabelexploitant. In haar 30 jarig bestaan is Casema verantwoordelijk geweest voor onder andere de totstandkoming van standaardisatie binnen de Europese 'kabelmarkt' en een groot aantal technologische vernieuwingen op het gebied van kabeltelevisie. Casema is een 'full service provider' die via haar modern netwerk naast kabeltelevisie een scala aan andere elektronische diensten en producten levert, waaronder: internet, telefonie, datacommunicatie, digitale televisie en alarmering. Casema is een dochter van France Telecom.

CineNova
Het filmkanaal CineNova biedt 24 uur per dag doorlopend kwaliteitsfilms zonder reclame of onderbrekingen voor een vast maandbedrag. Het kanaal biedt naast bekende kaskrakers als The Blair Witch Project, Entrapment, As Good As It Gets, I Still Know What You Did Last Summer, Lake Placid, The Waterboy, ook films uit Europa en de rest van de wereld. Alle filmgenres komen aan bod, van actie tot romantiek, van komedie tot drama. CineNova is verkrijgbaar via de kabelmaatschappijen UPC en Casema en via Mediakabel (Mr Zap). CineNova is een joint venture van Sony Pictures Entertainment, Buena Vista International Television en UPC.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie