Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Haalbaarheidsonderzoek Archeologisch Centrum Utrecht klaar

Datum nieuwsfeit: 28-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Utrecht

Persbericht
28 november 2000

Haalbaarheidsonderzoek Provinciaal Archeologisch Centrum afgerond

GS hebben besloten een nader onderzoek te laten verrichten naar de mogelijkheid van een publiekspresentatie van de archeologie en de Nieuwe Hollandse Waterlinie in de Provincie Utrecht. De provincie heeft een haalbaarheidsonderzoek laten uitvoeren naar de vernieuwing van het provinciaal bodemdepot en de inrichting van een museale presentatie. Dit onderzoek is inmiddels afgerond. Het rapport 'Van provinciaal bodemdepot naar cultuurhistorische presentatie' is het verslag van dit onderzoek. Het rapport geeft diverse alternatieven voor een dergelijke publiekspresentatie. Zo wordt geconstateerd dat een Provinciaal Cultuurhistorisch Centrum de gelegenheid ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie