Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wijzigingen verordening WVG Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 28-11-2000
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Wijzigingen verordening WVG

(28-11) Het College van B. en W. zal de gemeenteraad in december een nieuwe verordening Voorzieningen Gehandicapten voorleggen. De nieuwe verordening bevat onder meer wijzigingen over de invoering van een forfaitaire vergoeding voor vervoer binnen en buiten Rotterdam; de verhoging van de financiële tegemoetkoming in de kosten van verhuizing en inrichting en een financiële tegemoetkoming van woningaanpassing indien men niet wenst te verhuizen.
Op advies van de commissie Maatschappelijke Dienstverlening en Volksgezondheid en de Vereniging Gehandicaptenorganisaties Rotterdam is de beslistermijn ingekort van 20 naar 8 weken met de mogelijkheid deze te verlengen of ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie