Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Seminar in Den Haag over elektronische communicatie

Datum nieuwsfeit: 28-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Hierbij nodig ik u uit voor het seminar Elektronische Communicatie in de Digitale Delta, dat wordt gehouden op dinsdagmiddag 28 november 2000 bij VNO-NCW, Bezuidenhoutseweg 12 in Den Haag.

Het seminar is bedoeld voor iedereen die belang heeft bij optimale regelgeving voor de elektronische snelweg, en is een gezamenlijk initiatief van FENIT, Vereniging ICT Nederland en VNO-NCW.

Concrete aanleiding is het feit dat de Europese Unie nieuwe regels wil stellen aan de markt voor elektronische communicatie (zogenaamd Regulatory Framework). Dat is een duidelijke verbreding van het overheidsbeleid: tot nu toe waren vooral de aanbieders van telecommunicatiediensten ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie