Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dubo Jaarboek 2000 uitgebracht

Datum nieuwsfeit: 28-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nationaal Dubo Centrum

Dubo Jaarboek 2000

Op de Nationale Dubo Dag 2000, 23 november jongstleden, is het tweede Dubo Jaarboek uitgebracht. Een groot deel van de 44 parallelsessies en het lezingenprogramma wordt hierin samengevat. Daarnaast bevat het Jaarboek een aantal achtergrondartikelen en een uitvoerig interview met architect Jón Kristinsson. De beurscatalogus, een adressenoverzicht en een thematisch gerangschikt overzicht van recente vakliteratuur completeren het geheel.

Van de auteurs, vrijwel allen sprekers in het congresprogramma van de Nationale Dubo Dag, worden (e-mail)adresgegevens verstrekt waardoor het Jaarboek behalve de functie van inhoudelijk naslagwerk ook die van praktische wegwijzer vervult.

De in het Dubo Jaarboek ontbrekende bijdrage van ir. A.K. van Aarsen over innovatieve gebouw- en installatieconcepten is hier beschikbaar.

Het Dubo Jaarboek 2000 telt 235 pagina's, kost fl 33,00 (exclusief btw en verzendkosten) en is te bestellen bij het Nationaal Dubo Centrum. Vul hier het bestelformulier in. Ook het Dubo Jaarboek 1999 is nog verkrijgbaar (200 pagina's, fl 9,45), eveneens online te bestellen.

28 november 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie