Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

PH-Neutraal met 'Noch Kaas Noch Couscous'

Datum nieuwsfeit: 28-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Anti Racisme Informatie Centrum

PH-Neutraal in "Noch Kaas Noch Couscous"

28 nov en 2 dec 2000Volksbuurtmuseum
Hobbemastraat 120
2526 JS Den Haag

Twee kermis artiesten op tournee blijven ondanks hun gespannen relatie samen sketches opvoeren. De mediageile Marokkaan Ali M.G. Smet (Arabisch voor loser) wil ten koste van alles in de show Rondom Alles of Niets, die gepresenteerd wordt door de even eerzuchtige Maria Stretcha Pantalona, zijn kunsten laten zien. De perikelen tussen de twee artiesten worden zowel voor als achter de schermen uitgebeeld. Op het toneel wordt tevens gebruik gemaakt van beelden van bekende fenomenen uit de media, zoals de in het Duits nagesynchroniseerde remake van de film Casablanca. De grote vraag blijft: halen de twee artiesten het einde van de show?

PH-Neutraal is het eerste Marokkaanse cabaret-duo van Nederland. Ze zijn niet vriendelijk, wel pijnlijk leuk. Noch Kaas Noch Couscous is een voorstelling gemaakt met en door twee Marokkaanse spelers uit de tweede generatie.

Dinsdag 28 november try-out
Zaterdag 2 december première

Entree: f 10,- Ooievaarspas: 50%
Aanvang: 20.30 uur
Informatie: 070-3898186 of Homepage Museum
Reserveren: 070-3898986 (24 uur per dag).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie