Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Belangrijke resultaten Europese staalregio's

Datum nieuwsfeit: 29-11-2000
Bron: Provincie Noord-Holland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Noord-Holland

PERSBERICHT, woensdag 29 november 2000

Twee belangrijke resultaten Europese staalregio's Europese staalregio's die verenigd zijn in het CASTer netwerk (conference and association of steel territories) hebben in Riesa in Duitsland afgelopen weekend op verzoek van gedeputeerde Bob Verburg de situatie bij Corus op de agenda geplaatst. Het CASTer netwerk heeft besloten dat alle staalregio's waar Corus is gevestigd, gaan samenwerken in de `Corus special interest group' om door middel van informatie- en ervaringsuitwisseling een betere omgeving voor de bestaande staalindustrie te bewerkstelligen. Deze samenwerking zou moeten resulteren in interregionale projecten die passen binnen enkele Europese programma's (Interreg ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie