Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kempen & Co introduceert Orange Wine Fund

Datum nieuwsfeit: 29-11-2000
Bron: Kempen & Co
Zoek soortgelijke berichten

KEMPEN EN CO

Kempen & Co introduceert Orange Wine Fund

Merchant bank Kempen & Co introduceert het Orange Wine Fund. Dit is het eerste beleggingsfonds dat uitsluitend belegt in beursgenoteerde wijn- en wijngerelateerde ondernemingen, van wijnrank naar de wijnfles tot de wijn in het glas: producenten en retailers, maar ook toeleveranciers aan de wijnindustrie zoals producenten van eikenhouten vaten en kurk. Kempen Capital Management ziet gunstige perspectieven voor deze bedrijfstak. Een krachtige autonome volumegroei in het segment van de kwaliteitswijnen en een verschuiving van de wijnconsumptie naar nieuwe wijnproducerende landen biedt de beheerder aantrekkelijke beleggingsmogelijkheden. Het Orange Wine ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie