Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 29-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven 28-11-2000 3e Persbericht 28 november 2000

Berichten uit de regio

Eindhoven: Verkeersgeweld
Een nog onbekende man heeft dinsdagmiddag rond 14.00 uur op de Pietersbergweg in Eindhoven een 24-jarige Eindhovense vrouw geslagen. De onbekende man reed met zijn auto achter de auto van de vrouw. De man reed kort op de bumper van de auto van de vrouw. Ze liet even haar gaspedaal los waarop de man schrok. Hij volgde de vrouw en toen zij bij een garage stopte stapte hij op haar toe en sloeg haar in het gezicht. De politie stelt een onderzoek in naar de identiteit van de man.

Eindhoven: Hennepkwekerijen
Bij een woning aan de Joost de Momperstraat in Eindhoven zijn twee hennepkwekerijen ontmanteld. Een kwekerij met 400 planten was in een loods gehuisvest. De andere kwekerij met 200 planten zat verborgen in een schuur. De kwekerijen zijn ontmanteld. De planten zijn vernietigd en de benodigde materialen zijn inbeslaggenomen. In de woning van de 34-jarige verdachte werd een bedrag van f. 20.000,- inbeslaggenomen.

Eindhoven: Verkeersongeval
Een 52-jarige man uit Valkenswaard is dinsdagavond rond 19.40 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Anthony Fokkerweg in Eindhoven. Het slachtoffer kwam met zijn auto uit de richting van de A-2. Uit tegengestelde richting naderde een auto bestuurd door een 69-jarige man uit Ulvenhout. De man uit Ulvenhout kwam met zijn auto op de weghelft van zijn tegenligger waar een frontale botsing tussen de voertuigen plaats vond. De man uit Valkenswaard moest door de brandweer uit het wrak bevrijd worden. Hij is met onder meer een open onderbeenbreuk en hersenschudding naar het Catharina ziekenhuis gebracht. De 69-jarige man uit Ulvenhout was onder invloed van alcoholhoudende drank. Hij blies tijdens een ademtest 0.65 pro mille. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Gewapende overval benzinestation
Dinsdagavond rond 20.10 uur is door een nog onbekende man een gewapende overval uitgevoerd op een benzinestation aan de Bayeuxlaan in Eindhoven. De overvaller kwam met de fiets. Hij liep naar binnen en trok een mes en bedreigde daarmee de 23-jarige caissière. Onder dreiging van dat mes gaf het slachtoffer de inhoud van de kassa, ruim f. 1000,-. De dader is een man van ongeveer 40 jaar oud, 1.75 meter groot en hij had een tenger postuur. De man droeg een jas/hemd met een donker groene grove ruit. De dader verdween zoals hij gekomen was, met de fiets.

Geldrop: Snelheidscontrole
Dinsdagmorgen is tussen 11.00 en 13.00 uur een snelheidscontrole gehouden op de Eindhovenseweg in Geldrop. Er zijn 1015 voertuigen gecontroleerd. De politie bekeurde 45 automobilisten die te snel reden. De snelste reed 75 km/u in plaats van de toegestane 50 km/u.

Veldhoven: Wapens
Dinsdagmiddag om 16.45 uur is op een parkeerplaats aan de Run in Veldhoven een 30-jarige Eindhovenaar aangehouden. Agenten vonden in de auto van de man twee houten knuppels en een sabel. De wapens zijn in beslaggenomen en tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie