Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid

Datum nieuwsfeit: 29-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 29-11-2000

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid, 10.10 uur
Aanrijding letsel

WOUDENBERG - Een 77-jarige vrouw uit Leersum reed met haar auto over de Geeresteinlaan in de richting van Woudenberg. Door nog onbekende oorzaak kwam zij met de rechterwielen in de rechterberm van de weg terecht. De auto schampte een boom. De vrouw verloor de macht over het stuur en reed vervolgens links over de weghelft van het tegemoetkomende verkeer.

Uiteindelijk kwam het voertuig tegen een boom tot stilstand. Een 45-jarige getuige uit Woudenberg -werkzaam bij de GGD Utrecht- zag het ongeluk gebeuren en heeft meteen medische hulp aan de vrouw geboden.

Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het Lorentz ziekenhuis in Zeist. De auto raakte total los. Door de aanrijding werd het verkeer enige tijd omgeleid over de Ekris en de John F. Kennedylaan.

Beroving

AMERSFOORT Op de Hogeweg werd dinsdagmorgen een 28-jarige vrouw uit Amersfoort beroofd van haar tas.

Omstreeks elf uur liep het slachtoffer in de richting van de bushalte aan de Hogeweg. Plotseling werd er door twee mannen op een scooter aan haar handtas getrokken. De vrouw probeerde haar tas vast te houden maar moest uiteindelijk de tas loslaten. De mannen gingen met hoge snelheid vandoor.

De politie is op zoek naar getuigen van deze beroving. Heeft u informatie, belt u dan met de politie van het district Eemland zuid, tel.: 0900 88 44.

Bromfietscontrole

AMERSFOORT Dinsdagmiddag heeft de politie op de Zonnehof en bij de Meridiaantunnel een bromfietscontrole gehouden. Op de Zonnehof werden tussen half twee en kwart voor drie 12 bekeuring uitgeschreven voor onder ander het overschrijden van de constructiesnelheid, niet werkende remmen en het niet dragen van de helm.

Bij de Meridiaantunnel hield de politie tussen drie uur en kwart over vier ook een bromfietscontrole. In totaal kregen acht bestuurders een bekeuring. De bekeuringen bestonden uit, het niet dragen van een helm, onterecht voeren van een oranje verzekeringsplaatje, rijden met totaal versleten banden en het onder de 16 jaar besturen van een bromfiets.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie