Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Order Telecommunicazioni Siciliane voor WebMethods

Datum nieuwsfeit: 29-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

webMethods levert integratieplatform aan Le Telecommunicazioni Siciliane

webMethods en Selesta versnellen time-to-market van Italiaanse telco met 50 %

Hilversum, 29 november 2000 - webMethods (Nasdaq: WEBM), toonaangevend leverancier van oplossingen voor business-to-business integratie (B2Bi), maakt vandaag bekend dat het Italiaanse telecommunicatiebedrijf Le Telecommunicazioni Siciliane (LTS), webMethods Enterprise heeft gebruikt om de zakelijke processen in het bedrijf te synchroniseren en in de gehele organisatie een geautomatiseerde verwerking van klantenorders mogelijk te maken. Met webMethods Enterprise, geïmplementeerd door de Italiaanse webMethods-distributeur Selesta GC Applications, kon LTS de eerste fase van de oplossing, die nodig was voor de lancering van het bedrijf, al na drie maanden in gebruik nemen. Dat is tot 50 procent sneller dan de tijd die LTS naar eigen zeggen nodig gehad zou hebben om zelf een vergelijkbaar systeem te bemannen, ontwikkelen en te implementeren.

Om een efficiënte bedrijfsvoering en een alerte klantenservice te realiseren, koos LTS voor webMethods Enterprise om de bedrijfskritische applicaties van het bedrijf te integreren. Deze applicaties zijn onder meer Vantive voor Customer Relationship Management (CRM), Oracle Financials voor de facturering en een provisioning-systeem met Sybase als database. Door de data in deze ongelijksoortige systemen te synchroniseren, is LTS er van verzekerd dat wanneer in een bepaald systeem klantgegevens worden ingevoerd, deze informatie wordt doorgegeven aan de nodige andere systemen. Zo is men in staat om tegelijkertijd accounts aan te maken, de service provisioning te regelen, en klanten te informeren over hun accountgegevens en andere serviceaanbiedingen.

In de toekomst wil LTS deze integratiemogelijkheden uitbreiden met een webgebaseerde klanteninterface waarmee on line accounts kunnen worden aangemaakt en beheerd. Aanvragen van klanten of wijzigingen die via het webaccount binnenkomen worden dan direct in de relevante systemen ingevoerd om de aanvraag te verwerken. LTS is ook van plan om de rol van webMethods uit te breiden door aan de lijst van geïntegreerde functies een e-commerce mogelijkheid toe te voegen, waarmee klanten on line telefonieproducten kunnen kopen.

"Als nieuwkomer op de telecommunicatiemarkt, was het bijzonder belangrijk dat de integratieoplossing waar we voor kozen snelle resultaten kon leveren en ons in staat zou stellen om in korte tijd operationeel te zijn," zegt Gianluca Battaglini, systeem- en architectuurmanager bij LTS. "webMethods Enterprise helpt ons om een efficiënt operationeel proces te scheppen, met volledig geïntegreerde systemen. Dit, samen met de mogelijkheid om nieuwe systemen eenvoudig aan de organisatie toe te voegen, vergroot onze mogelijkheid om snel aan klanteneisen te voldoen en om snel nieuwe services uit te rollen, om onze concurrentiepositie te behouden."

LTS startte eerder dit jaar op de Italiaanse telecommunicatiemarkt en biedt telefonie- en internetdiensten aan consumenten en zakelijke klanten. Behalve de snelheid waarmee LTS haar aanval op de markt kon openen, heeft webMethods Enterprise LTS ook een snelle integratiemogelijkheid geboden. Daarmee kan het bedrijf toekomstige diensten uitrollen, om met gevestigde spelers zoals Telecom Italia, Wind, Infostrada en Tele2 te kunnen concurreren.

"In een marktplaats voor commodity-diensten zoals de telecommunicatiemarkt, waar time-to-market en klantenservice van kritiek belang zijn om een concurrentievoordeel te handhaven, is het belangrijk dat bedrijven gewapend zijn met integratieoplossingen die hen in staat stellen om snel te evolueren," zegt Roy Murphy, vice president EMEA van webMethods. "webMethods Enterprise biedt real-time synchronisatie in de hele organisatie, zodat bedrijven snel aan de marktbehoeften kunnen voldoen."

over webMethods Enterprise

webMethods Enterprise, voorheen bekend als ActiveWorks, biedt een snel pad naar
e-business integratie binnen de onderneming. Met webMethods Enterprise worden zakelijke processen de stuwende kracht achter e-business integratie, en is schaalbare implementatie mogelijk: van kleine pilot-programma's tot geografisch verspreide oplossingen. webMethods Enterprise ondersteunt de belangrijkste applicatie-, platform- en netwerkstandaarden voor e-business oplossingen. Ook biedt het product een open platform voor partners om producten en oplossingen te bouwen die de e-business mogelijkheden van de klant vergroten. Deze technische voordelen vertalen zich in een snellere time-to-market, hetgeen bedrijven nieuwe bronnen van inkomsten oplevert.

Over LTS

Sicilian Telecom (LTS) is een Italiaans telecommunicatiebedrijf dat voor 90 % bestaat uit Infotel Italia en 10 % Teli-Network. LTS is gericht op het aanbieden van technologische oplossingen die zowel ideeën als woorden helpen bewegen. Het bedrijf stelt zich ten doel om erkend te worden als een telecommunicatiebedrijf dat haar kracht om te slagen vindt in haar klanten en haar capaciteit om hun behoeften te interpreteren. De visie van LTS is eenvoudig: de evolutie en de groei van infrastructuren moet op één lijn blijven met de behoeften van de markt. Dit garandeert niet alleen een hogere kwaliteit van de dienstverlening, maar ook een optimale kostenstructuur. Opkomende technologieën die gebaseerd zijn op internetprotocollen maken de integratie van de traditionele telecommunicatiewereld met datatransmissie mogelijk.

Over Selesta GC Applications

Selesta GC Applications is een onderneming van de Selesta Group. Het bedrijf is in 1990 opgericht met het doel om software te leveren en te ondersteunen voor de Italiaanse IT-gemeenschap. Het bedrijf heeft een leidende positie verkregen op het gebied van softwaredistributie voor legacy-omgevingen. In de loop der jaren, dankzij overeenkomsten met nieuwe partners, heeft Selesta GC Applications zich gepositioneerd als een leider op het gebied van Enterprise Application Integration, Information Delivery, en Change en Configuration Management, door oplossingen voor omgevingen met zowel legacy- als open systemen (web en internet) te leveren. De originaliteit en de kracht van de oplossingen die Selesta GC Applications biedt, vindt zijn oorsprong in haar aanpak om een complete analyse van de problemen van de klant te maken, waaronder hun zakelijk processen en hoe deze gerelateerd zijn aan de IT-hulpmiddelen. Selesta GC Applications heeft ongeveer 300 klanten in Italië en is ook actief in Spanje, Portugal en Latijns-Amerika. Het bedrijf is de exclusieve distributeur van webMethods Enterprise voor de Italiaanse markt.

Over webMethods

webMethods (Nasdaq: WEBM) is een toonaangevende leverancier van softwareoplossingen voor business-to-business integratie (B2Bi). Als het enige bedrijf dat zowel via Internet als in de gehele 'extended enterprise' naadloze B2Bi kan leveren, biedt webMethods aan wereldwijde top-2000-bedrijven en aan B2B-marktplaatsen een complete, end-to-end oplossing voor het integreren van klanten, leveranciers en partners tot een real-time handelsnetwerk en het verbeteren van de interne operationele efficiëntie. De productreeks van webMethods stelt bedrijven in staat om nieuwe bronnen van inkomsten te genereren, de banden met klanten te verstevigen, inefficiënties in de distributieketen substantieel te verminderen en de interne zakelijke processen te stroomlijnen.

webMethods is in 1996 opgericht en heeft haar hoofdkantoor in Fairfax, Virginia. Het bedrijf heeft vestigingen in de Verenigde Staten, Europa en Azië. De belangrijkste verticale markten voor webMethods zijn chemie, financiële dienstverlening, hightech fabricage en telecommunicatie. Het bedrijf bedient wereldwijd meer dan 500 klanten van wereldwijde top-2000-bedrijven zoals Citibank, Dell, Eastman Chemical Company, Fidelity Investments, Grainger, Motorola en Starbucks tot belangrijke B2B-marktplaatsen zoals ChemConnect, e-STEEL en Ventro. Strategische partners van webMethods zijn onder andere Ariba, Commerce One, Deloitte Consulting, EDS, i2 Technologies, J.D. Edwards, KPMG, Microsoft, Oracle, SAP AG en Siebel. Meer informatie over het bedrijf is beschikbaar op www.webmethods.com

Voor meer informatie:

webMethods, Jill Latta, marketing director EMEA,
telefoon: +31 (0)35 646 2627, e-mail: (jlatta@webmethods.com)

Footprint Marketing, Annemieke van Herk, public relations, telefoon: +31 (0)20 417 71 77, e-mail: (annemieke@footprint.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Verzekeringsmaatschappijen beïnvloeden onbewust consument
Recentelijk heeft het de Autoriteit Financiële Markten (AFM) een persbericht gepubliceerd over het gebruik van gedragswetenschappen in de marketing. Hierin...

‘Het huis waar de duivel woont’ van Goran Tribuson is verschenen
Gastarbeider Roby keert terug naar zijn geboortestreek, de buitenwijk De Gasfabriek. Hij wil er een kampioenschap in een nieuwe vechtsport...

Zorgkosten Nederland overstijgen rest van Europa
De zorgkosten per hoofd van de bevolking zijn naar verhouding in Nederland bijna het hoogst van heel Europa. Een Nederlander...

ABB Research Award ter ere van Hubertus von Grunberg voor Jef Beerten
Eerste ABB Research Award ter ere van Hubertus von Gruenberg voor dr. Jef Beerten ZUeRICH-(BUSINESS WIRE)- Dr. Jef Beerten van...

Speedheat heeft warm hart voor vrije architectuur
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict
UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict EMBARGO 24-10-2016 00.01 uur 21 oktober 2016 UNICEF: 1,7...

Dubline introduceert één mobiele telefoon met twee lijnen
Dubline introduceert vandaag een app die het gemak en vrijheid van een mobiele telefoon combineert met de professionaliteit van een...

Verplicht publicatie van 'slaperstarieven' energiecontracten
Recent concludeerde bestuurslid Henk Don van de consumentenwaakhond ACM dat consumenten het aanbod van energieleveranciers nu beter begrijpen en vergelijken....

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...