Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Besluitenlijst GS Friesland

Datum nieuwsfeit: 29-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Friesland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Friesland

Verslagen

Gedeputeerde Staten van 28 november 2000


1. Gedeputeerde Staten hebben 60.000,- uit het sdf-fonds (Steds- en Doarps-fernijingsfûns) beschikbaar gesteld voor de verbouw van twee beeldbepalende panden in Workum: Noard 2 en Noard 4. Lees verder...


2. Gedeputeerde Staten hebben een subsidie van 235.000,- toegekend voor het invoeren van een andere dienstenstructuur voor huisartsen. Het betreft hierbij de avond-, nacht- en weekenddiensten. Deze implementatiefase is het vervolg op een haalbaarheidsonderzoek, waarvoor Gedeputeerde Staten al eerder een provinciale bijdrage toegekend hebben.
Lees verder...


3. Gedeputeerde Staten zullen aan Provinciale Staten voorstellen, om geen maximum te stellen aan de flexibel inzetbare reserve. De flexibele reserve is onderdeel van de algemene reserve en in te zetten voor:

- Toevoeging aan de basisreserve wanneer deze verhoogd moet worden
- Financiering van calamiteiten

- Financiering risicoparagraaf

- Vrije ruimte voor nieuwe voostellen
(vastgesteld op 25 juni 1997 door PS)
Wat betreft de tijdelijke financiering van de meerjarenprogrammas stellen Gedeputeerde Staten voor, om deze niet meer uit de flexibel inzetbare reserve te betalen, maar uit de reserve Projecten. De flexibel inzetbare reserve bedraagt
15,- miljoen (2-10-2000).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie