Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 29-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Berichten van woensdagmorgen
10:10 woensdag 29 november 2000

Dirk Neef, 0522 - 274015

Inbraken

EMMEN. Dinsdag is in Emmen ingebroken in twee woningen. Uit een woning aan de Lemzijde werden o.a. een videocamera, fototoestel en mobiele telefoon gestolen. Uit een woning aan De Dilgt werden sieraden en geld gestolen. Bij beide woningen werden geen sporen van braak aangetroffen. Waarschijnlijk is men binnengekomen via de flippermethode. Dit is trouwens eenvoudig te voorkomen als men de deur op het nachtslot doet.

EEXTERVEENSCHE KANAAL. Tussen maandagmorgen en woensdagmorgen is er ingebroken in een vakantiewoning aan de Semsstraat in Eexterveensche Kanaal. Een ruit werd vernield. Uit de woning werden twee TVs gestolen.


*
Tas gestolen

MEPPEL. Dinsdagmiddag is een 78 jr. vrouw uit Meppel in de winkel aan Het Vledder in haar woonplaats bestolen. Zonder dat ze iets merkte werd haar tas uit het winkelwagentje gepakt. Ze is hierdoor ook wat geld en waardepapieren kwijt.


*
Treinverkeer Zwolle Groningen ontregeld

MEPPEL. Woensdagmorgen tegen 08.40 uur is op het station in Meppel een man uit die plaats onder de trein gekomen. Er is sprake van zelfmoord.

De sneltrein richting Assen ondervond hierdoor enige tijd vertraging. Tot ongeveer 10.00 uur reden de treinen langs het station Meppel met een lastgeving, dus langzaam.

Omdat het zich op het station (spoor 3) heeft afgespeeld hebben veel mensen, waaronder ook scholieren, iets meegekregen van deze gebeurtenis en mogelijk schokkende zaken gezien. Getuigen die bekend zijn geworden kregen ter plaatse bijstand van de medewerkers van de Geestelijke Gezondheidszorg Meppel.

Indien mensen n.a.v. deze schokkende gebeurtenis, zelf of voor hun kind behoefte hebben aan hulp, dan is het dringend advies kontakt op te nemen met hun huisarts of via hun huisarts met de Geestelijke Gezondheidszorg (voormalig Riagg).


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie