Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inrichting hondenuitlaatterrein gemeente Axel

Datum nieuwsfeit: 29-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Axel

zeeuws vlaanderen

INRICHTING HONDENUITLAATTERREIN

Het voormalige spoorwegtracé gelegen tussen de Bijlokestraat en de Stationsstraat in Axel is enkele jaren geleden al ingezaaid om het braakliggende terrein onkruidvrij te houden. Het terrein wordt de komende maanden ingericht als groene zone, waarin een hondenuitlaatterrein is geïntegreerd. Met de realisering van het hondenuitlaatterrein is een bedrag van 15.000 gulden gemoeid.

Eerst wordt het terrein geëgaliseerd met behulp van een hydraulische kraan. Vervolgens wordt de grond uitgekist en verwerkt ten behoeve van het hondenuitlaatterrein. Volgende week wordt het terrein verhard (dolomiet), een zitbank geplaatst en de lage, onderhoudsarme beplanting ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie