Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Evenementenkalenders 2001 Gemeente Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 29-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Amsterdam

|
Persberichten
|
Evenementenkalenders 2001

Evenementenkalenders 2001

Het college van B&W heeft ingestemd met de Evenementenkalenders voor 2001 voor de centrale stad en de binnenstad. Jaarlijks maakt de gemeente een overzicht van evenementen die voor het daaropvolgende jaar zijn aangemeld. Het gaat om evenementen die van betekenis zijn voor de stad als geheel, en de jaarlijkse of bijzondere evenementen die meer op de binnenstad zijn gericht of een buurtge-bonden karakter hebben.
Doel van de kalenders is zowel het bestuur als maatschappelijke belangenorganisaties van grote evenementen bijtijds een overzicht te (kunnen) verschaffen. Vermelding op de lijsten wil overigens nog niet zeggen dat al vergunning is verleend. De gemeente heeft de evenementenkalenders voorgelegd aan maatschappelijke belangenorganisaties zoals wijkcentra en de Kamer van Koophandel. De overige belanghebbenden en stadsdelen konden vóór 10 november hun reactie kenbaar maken. De binnengekomen reacties zijn onderverdeeld in de categorieën maatschappelijk veld, instanties en organisatoren van evenementen, gemeentelijke diensten en stadsdelen. De binnengekomen reacties geven geen aanleiding om wijzigingen in de kalenders aan te brengen. Behandeling in de raadscommissie is op 12 december.

Cynthia Hendriks 5522252
Thio Sian-Lie (Dienst Binnenstad) 5524555

^


-

© gemeente Amsterdam - 29-11-2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie