Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opschorting overleg Defensie beëindigd

Datum nieuwsfeit: 29-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Algemene Federatie van Militair Personeel


C A C - Defensie

Centraal ActieComite

INFO-BULLETIN 018


Den Haag, 29 november 2000

Opschorting overleg beëindigd

Vanmorgen hebben de vakorganisaties bij defensie een brief ontvangen van staatssecretaris Van Hoof. Van Hoof reageert op de brief van afgelopen zaterdag waarin de bonden hadden aangekondigd dat zij het overleg in alle fora binnen de sector Defensie opschorten. De staatssecretaris biedt verontschuldigingen aan voor zijn handelwijze tijdens het laatste overleg. De bonden aanvaarden de verontschuldigingen van de staatssecretaris. Zij hebben laten weten dat de opschorting van het overleg wordt beëindigd. De 'beleid ondersteunende manifestatie' (30 november) gaat door. Om 11.00 uur verwachten de bonden meer dan 4000 mensen op het Malieveld in Den Haag. Op deze plaats willen de bonden hun dank en erkentelijkheid uitspreken voor alle steunbetuigingen die zij intussen ontvangen hebben. Opvallend zijn de vele steunbetuigingen van burger-medewerkers. Hun steun wordt bijzonder op prijs gesteld!Voor nadere informatie:

W. (Wijnand) vd Linden (ACOM) www.acom-cnv.nl 06-53231125 J. (Jan) Golsteijn (VBM/NOV) www.vbmnov.nl 06-51579757 T. (Teun) Steenbeek (KVMO) www.kvmo.nl 06-50857802 A.J.M. (Ton) Heerts (AFMP/MARVER) www.afmp.nl 06-53362457

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie