Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Symposium Grondslagen van welstand in Hoorn

Datum nieuwsfeit: 29-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Hoorn
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hoorn

Nieuws

SYMPOSIUM OVER WELSTAND
De gemeente Hoorn en de Stichting Welstandszorg Noord-Holland organiseren op woensdagmiddag 29 november het symposium Grondslagen van welstand. Deze werkconferentie wordt gehouden in schouwburg Het Park.
De gemeente Hoorn gaat de komende maanden nieuw welstandsbeleid formuleren volgens de nieuwe richtlijnen van de Woningwet. Daarin is een prominente plaats voor zogeheten gebiedsgerichte criteria: dat betekent dat bij het beoordelen van de kwaliteit van bouwplannen karakterverschillen tussen de binnenstad, woonwijken, bedrijventerreinen en agrarisch gebied een rol spelen. Met als einddoel een aantrekkelijke, cultureel en functioneel rijk geschakeerde gebouwde omgeving.
Wie in het onderwerp is geïnteresseerd en een bijdrage wil leveren aan de discussie, kan zich aanmelden. Dat kan tot 17 november. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Nadere informatie: mevrouw J. van Kampen, telefoon 020 6224702. Aanmelding: mevrouw S. van Keulen, telefoon 0229 252402.reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie