Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland Noord

Datum nieuwsfeit: 30-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 30-11-2000

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord, 09.40 uur
Snelheidscontrole

SOEST Op de Vredehofstraat heeft de politie woensdagmiddag een snelheidscontrole uitgevoerd. Tussen kwart voor vijf en half zes werden 599 voertuigen gecontroleerd.

In totaal kregen 28 bestuurders een bekeuring voor te hard rijden. Op de Vredehofstraat geldt een maximum snelheid van 50 km/u. Een bestuurder reed met 86 km/u. langs de radarpost.

Milieucontrole

BAARN Woensdagmiddag heeft de politie in samenwerking met de Algemene Inspectiedienst een controle gehouden op de opslag en het voorhanden hebben van bestrijdingsmiddelen.

De controle werd gehouden in de gemeenten: Baarn, Soest, Eemnes en Bunschoten. In totaal werden 24 bedrijven bezocht en gecontroleerd. De bedrijven waren voornamelijk tuincentra, kwekerijen en hoveniersbedrijven.

In twee gevallen werd een proces-verbaal uitgeschreven voor het niet naleven van de verstrekte licentie. Vier bedrijven kregen een berisping en zullen nog een bezoek krijgen voor een hercontrole.

Autogordelcontrole

SOESTERBERG Op de Kampweg werd woensdagmiddag een gordelcontrole gehouden. Vanaf tien voor vier hield de politie 23 auto`s staande. In totaal kregen 6 bestuurders een bekeuring voor het net dragen van de autogordel.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie