Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wethouder Rotterdam spreekt op symposium Zorggroep Rijnmond

Datum nieuwsfeit: 30-11-2000
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Wethouder Korthuis spreekt op symposium Zorggroep Rijnmond

Wethouder Sandra Korthuis (o.m. Volksgezondheid) houdt op donderdag 30 november om 14.00 uur de openingstoespraak van het symposium "Identiteit kent geen tijd", georganiseerd door de Zorggroep Rijnmond in het Novotel-Brainpark. Centrale vraag tijdens het symposium is hoe zorginstellingen die werken op basis van een christelijke levensvisie actief kunnen inspelen op ontwikkelingen in de samenleving. Het thema wordt door drie sprekers vanuit verschillende perspectieven belicht. De heer J. Verbree, voorzitter van de Landelijke Organisatie Cliëntenraden, spreekt vanuit het gezichtspunt van de cliënt. Het perspectief van de medewerker belicht mevrouw B. Kortland, bestuurder ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie