Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Geveke verkoopt Van Eyle & Ruygers

Datum nieuwsfeit: 30-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Geveke N.V.
Zoek soortgelijke berichten
Geveke N.V.

Persberichten

Naarden, 30 November 2000

Geveke verkoopt Van Eyle & Ruygers

NAARDEN Dienstverlenende handelsorganisatie Geveke nv uit Naarden heeft vandaag in principe overeenstemming bereikt met het management van Van Eyle & Ruygers bv over een aandelenoverdracht per 1 januari 2001. Deze verkoop is een logisch gevolg van de in het begin van dit jaar geformuleerde strategie van de Geveke groep.

Met de verkoop van Van Eyle & Ruygers aan haar management maakt de kernactiviteit groothandel niet langer meer deel uit van de Geveke groep. Het cluster Geveke Tools zal daarmee komen te vervallen. Geveke is hierdoor beter in staat zich te focussen op haar overige kernactiviteiten, waaronder verhuur.

Van Eyle & Ruygers is een voorraadhoudende groothandel op het gebied van gereedschappen, machines, werkplaatsbenodigdheden en verbruiksartikelen. Met circa 130 medewerkers wordt een omzet van zon EUR 28 miljoen gerealiseerd. Van Eyle & Ruygers zal als zelfstandige onderneming haar activiteiten blijven voortzetten.

De directie

Naarden, 30 november 2000

Voor nadere informatie:
J.G. van Lissum
COO
tel. +31 (0)347 329 365

mr drs. T.S. Haisma
CFO
tel. +31 (0)35 699 73 07

Geveke nv
Gooimeer 6
1411 DD Naarden
Nederland
www.geveke.com

www.geveke.comreageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie