Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Spreekuur gedeputeerde Hallensleben Zuid-Holland in Gouda

Datum nieuwsfeit: 30-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Zuid-Holland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Zuid-Holland

27-11-2000

Spreekuur gedeputeerde Hallensleben 30 november i n de goudse regio

Om de inwoners van Zuid-Holland de gelegenheid te bieden hun vragen en/of wensen aan het provinciebestuur voor te leggen, organiseert de provincie spreekuren. Deze vinden op steeds wisselende locaties in Zuid-Holland plaats. Op donderdag 30 november 2000 van 17.00 tot 18.30 uur vindt het spreekuur van gedeputeerde Hallensleben plaats in de Gouwe Inn, Groenhovenpark 1 in Gouda.

De keuze voor de Gouwestreek betekent niet dat belangstellenden elders uit de regio niet welkom zijn. Belangstellenden wordt verzocht zich vooraf aan te melden via telefoonnummer 070 441 70 56. Naast dit spreekuur in de Goudse regio houdt gedeputeerde Hallensleben binnenkort ook spreekuur in de Rijnstreek.

De provincie houdt zich in de Goudse regio bezig met een scala aan onderwerpen. Zo staat zij bijvoorbeeld aan de start van een nieuw streekplan voor de ruimtelijke inrichting van het gebied. Hierbij gaat het o.a. om water, natuurontwikkeling, bedrijvigheid, land-en tuinbouwontwikkelingen en de (on) mogelijkheid van bouwen binnen en buiten bestaand stedelijk gebied. Daarnaast is de provincie bezig met onderwerpen als de mogelijkheid van woningbouw in Westergouwe, de toekomst van de sierteelt in Boskoop e.o., het vraagstuk van de toenemende mobiliteit in deze regio, de totstandkoming van het bos Bentwoud, een systeem voor openbaar vervoer in dunbevolkte gebieden in de regio en het opzetten van openluchtrecreatievoorzieningen.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie