Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitreiking CultuurPrijs Nieuwegein

Datum nieuwsfeit: 01-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Nieuwegein

Uitreiking CultuurPrijs Nieuwegein op 1 december 2000 (13 september)

De prijsuitreiking van de CultuurPrijs 2000 vindt plaats op vrijdag 1 december 2000 om 20.15 uur in theater De Kom. Dit jaar wordt de prijsuitreiking extra spannend, omdat er twee winnaars zijn. Eén prijs is persoonsgebonden; deze prijs is voor iemand die zich in de afgelopen jaren verdienstelijk heeft gemaakt voor de Nieuwegeinse amateurkunst. En één prijs is voor een groepspresentatie, en dat kan een toneel- of dansvoorstelling, een musical of een expositie zijn. Daarmee wordt recht gedaan aan de brede kwaliteit van de Nieuwegeinse amateurkunst.

Oorspronkelijk zou de prijsuitreiking op 22 september zijn, maar die datum bleek niet haalbaar.
Door de vele werkzaamheden voortvloeiend uit de ombuigingsoperatie Ruimte maken hebben degenen die het programma van de prijsuitreiking verzorgen niet voldoende tijd gehad om een volwaardig programma voor de prijsuitreiking te kunnen voorbereiden. En dat is jammer. Daarom is besloten de prijsuitreiking uit te stellen. Daardoor kan een programma rondom de prijsuitreiking worden voorbereid dat recht doet aan de kwaliteit van de amateurkunst in Nieuwegein.
Kort voor de prijsuitreiking wordt bekend gemaakt wie dit jaar de genomineerden zijn.

Iedereen wordt nu alvast uitgenodigd om tijdens de prijsuitreiking van
1 december aanwezig te zijn.


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie