Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 01-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 1-12-2000 2e persbericht 1 december 2000

Berichten uit de regio

Helmond: Diefstal auto
Tussen donderdagavond 19.00 en vrijdagmorgen 8.15 uur is er vanaf de Velhorstweide een donker grijze personenauto, Volvo 460 1.8I, kenteken PB-VR-80, gestolen.

Beek en Donk: Verkeerscontrole
Vrijdagmorgen is er op de Lieshoutseweg een verkeerscontrole gehouden. 9 Weggebruikers kregen een proces-verbaal; 5x fietsers voor negeren rood verkeerslicht, 1x fietser geen ver-lichting, 1x niet dragen van autogordel, 1x overschrijden doorgetrokken streep en 1x rijden in een geslotenverklaring. Tevens is op de Mgr. Verhagenstraat een verlichtingscontrole gehouden. 5 Fietsers kregen een proces-verbaal voor het niet voeren van de juiste verlichting

Lieshout: Snelheidscontrole
Vrijdagmorgen tussen 8.00 en 10.00 uur is er een snelheidscontrole gehouden op de Son-seweg. 341 Voertuigen zijn gecontroleerd. 22 Daarvan reden sneller dat de toegestane snelheid van 80 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 105 km/u. Van 10.30 tot 12.30 uur is er op de Rooijseweg onder Mariahout een snelheidscontrole gehouden. Van de 281 gecontroleerde voertuigen reden er 20 sneller dan 80 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 106 km/u.

Gemert: Diefstal auto
Vrijdagmorgen omstreeks 10.30 uur is er vanaf de Amer een blauwe personenauto, Nissan Terrano, kenteken PX-FV-08, gestolen.

Eersel: Snelheidscontrole
Vrijdagmorgen omstreeks 11.30 uur is er op de oversteekplaats op de kruising Willibrorduslaan - Postakkers een snelheidscontrole gehouden. 2 Automobilisten reden te hard, respectievelijk 60 en 61 km/u. Een bromfietser reed 49 km/u. Zij kregen een proces-verbaal.

Valkenswaard: Diefstal portemonnee
Vrijdagmorgen omstreeks 14.10 uur is er van een 69- jarige vrouw uit Valkenswaard haar portemonnee gestolen. Zij liep te winkelen op de Corridor. Toen zij wilde afrekenen bemerkte ze dat de portemonnee uit haar handtas verdwenen was. In de portemonnee zaten meerdere pasjes, een strippenkaart en geld.

Geldrop: Verdachten aangehouden
Vrijdagmiddag omstreeks 14.00 uur zijn twee mannen, 31 en 37 jaar, uit Geldrop en Eindhoven aangehouden. Eerder op de dag had een van hen in een winkel aan de Dorpsstraat te Mierlo 25 pakjes scheermesjes weggenomen. Bij het verlaten van de winkel sprak een winkelmedewerker hem daarover aan. Direct daarop gooide hij de scheermesjes weg, liep naar buiten, stapte in een gereedstaande auto en reden weg. De gewaarschuwde politie trof de beide mannen aan in de auto op de Dommeldalseweg te Geldrop. De verdachten zijn voor onderzoek ingesloten in het politiebureau.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie