Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Varkenshouder Kootwijkerbroek ziet af van te krappe hokken

Datum nieuwsfeit: 01-12-2000
Bron: Stichting Wakker Dier
Zoek soortgelijke berichten
Stichting Wakker Dier

Persbericht - KRAPPE VARKENSHOKKEN 01 december 2000

Een varkenshouder uit Kootwijkerbroek (gemeente Barneveld) heeft zijn vergunningaanvraag ingetrokken na bezwaren van Stichting Wakker Dier en Vereniging Milieu-offensief. De aanvraag had ondermeer betrekking op een uitbreiding in het aantal mestvarkens welke krapper gehuisvest zouden gaan worden dan in de oude vergunde situatie. Het krapper huisvesten van varkens druist in tegen de maatschappelijke ontwikkelingen en Wakker Dier is dan ook fel gekant tegen dergelijke veel voorkomende vergunningaanvragen. In september van dit jaar kondigde Wakker Dier dan ook aan tegen dergelijke vergunningaanvragen bezwaar en beroep in te dienen, naar nu blijkt ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie