Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Plaatsing zuiveringsinstallatie Laurensvliet in Zwijndrecht

Datum nieuwsfeit: 01-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Zwijndrecht
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zwijndrecht

Tijdelijke vrijstelling plaatsen
zuiveringsinstallatie Laurensvliet

Burgemeester en wethouders van Zwijndrecht geven ingevolge het bepaalde in artikel 18 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening juncto artikel 3:12 Algemene wet bestuursrecht kennis van het feit dat in het infocentrum van de gemeente met ingang van 1 december 2000 gedurende 2 weken tijdens kantooruren ter inzage ligt de aanvraag van Vermeer Milieutechniek b.v. te Hoofddorp om een tijdelijke vrijstelling van het bestemmingsplan `Laurensvliet' voor het tijdelijk (ca 1 jaar) plaatsen van een zuiveringsinstallatie op een perceel grond, gelegen t.o. Laurensvliet 2c en 2d. De onderhavige zuiveringsinstallatie is noodzakelijk ten behoeve van de sanering van het v.m. Tomadoterrein.

Gedurende bovenvermelde termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk zijn zienswijze omtrent de aanvraag naar voren brengen. Zienswijzen kunnen worden richten aan:

Burgemeester en wethouders van Zwijndrecht
t.a.v. dhr. J.Foeken
Postbus 15
3330 AA Zwijndrecht.

Zwijndrecht, 30 november 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie